02 december, 2010

Vintern kom till Värmdö !

Så kom vintern till oss på Värmdö! -14 grader! Inte så kul för grabbarna att jobba ute då med att klättra i träd med tunna handskar, frusna rep och kalla näsor!  
Vinter på företagets parkering
Allt blir så mycket jobbigare och tar längre tid! Men de kämpar och står i och verkligen älskar sitt jobb trots att det bär emot ibland och ställer upp för företaget och våra kunder.
Vi får tänka tillbaka på den tid då sommaren var här, med sin värme!

Tjugo släpar ris

Nedplockning av en död Ek till trädruin vid Asptuna Anstalten Gamla Södertäljevägen

Året som gått har skett mycket på AB Trädfällarna, vi har gått från att vara 2-mans företag mest jobbandes i Nacka/Värmdö området tills idag jobba över hela Stockholm med ett Team om 14 personer.
       Företag har idag 3 mycket duktiga och välutbildade Arborister, 1 arborist lärling, 2 klättrande trädfällare, 1 stubbfräsare och 3 markpersonal, 1 kontorist, 1 ekonomi ansvarig och två prissättare / arbets ledare.  
   Vi är verkligen ett Team där målsättningen är att alla ska vara lika viktiga i teamet och att kunden sätts i fokus och får ett bra och väl utfört arbete.  
Paul riggar ner toppen på en tall

Gurage Stubbfräser

Vi söker nya svensktalande Arborister till vårt Team med omedelbar anställning.
Tom & Christer sektionsfäller tallar


Pontus & Ove plockar ner en Pil i stan som blåste omkull  mitt i sommaren

Företaget går nu in i en ny fas av året VINTERN! Där vi sköter träd biten men även takskottning och skottning på garageinfarter gångar m.m. Så företaget lägger sig inte i dvala utan vi kör på året om och hoppas att nya kunder och gamla kunder anlitar vårt företag även 2011 och många år framöver.
Vi önskar alla kunder och medarbetare en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Till slut vill vi gratulera Christer och hans fru till sitt nya tillskott i familjen en dotter blev det.
// Stefan & Patrik